Project-ontwikkelaars

15% van de bouwproductie in Nederland wordt onder architectuur gebouwd. In deze markt bevinden zich vele goede architectenbureaus die prachtige dingen maken.
Deze projecten komen in de vakbladen en wij zien zeker de meerwaarde in van deze vorm van pure architectuur. We kijken ernaar, smullen er soms van en laten ons er graag door inspireren.

BB3DD richt haar pijlen echter op die andere 85% van de bouwproductie. Daar is aandacht voor vormgeving misschien nog wel veel belangrijker.
In ieder geval valt hier het meeste te verbeteren in onze ogen. In dit segment moet er veel meer aandacht komen voor vorm, functie, context en materiaalgebruik.

BB3DD ontwerpt praktische, functionele en heldere gebouwen die goed bouwbaar zijn en vallen binnen het vastgestelde budget. Met een heldere vormentaal en een goed concept is het zeer goed mogelijk om een overtuigend en betaalbaar ontwerp te maken. Dan hoef je niet eens te "schreeuwen" om aandacht.Dan staat het ontwerp gewoon als een huis.

Voor u als projectontwikkelaar is het dus goed om te weten dat wij voor bepaalde projecten een prima alternatief kunnen zijn voor een architectenbureau. Per project kunt u bekijken wie de geschiktste partner is om voor u het ontwerp en bouwkundige uitwerking te verzorgen. Zo maakt u optimaal gebruik van een ieder haar eigen specifieke kwaliteiten.

De voordelen

Natuurlijk kent u de voordelen al. Goed beslagen ten ijs komen voorkomt bouwfouten en meerwerk. U kunt eenvoudig narekenen dat een paar procent besparen op de advieskosten niet in verhouding staat tot een paar procent van de bouwsom verliezen door bouwfouten, ondeugdelijk advieswerk of meerwerk posten die prima te voorzien waren geweest.

Niet alles is te voorkomen maar wel heel veel. Daar gaat het om.
We hopen dat u meer wilt weten over onze aanpak en werkwijze. Graag komen we bij u langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.